Jan H. Clausen

Revisor Jan H. Clausen

Revisor tilbyder ekspertviden

Få rådgivning hos revisor med ekspertviden. Jeg tilbyder rådgivning om regnskaber samt moms- og skatterådgivning til virksomheder og deres indehavere. Jeg fokuserer på mine kunders behov og er med til at sikre at deres virksomheder får de bedst mulige resultater.

Jeg yder resultat orienteret assistance med alle regnskabsmæssige og skattemæssige opgaver, herunder: Årsregnskaber, Momsregnskab, Selvangivelser, Bogføring, Rådgivning og Skat.

Med mine mere end 30 års erfaring samarbejder jeg direkte med indehavere og virksomheder i mange forskellige brancher til at få det bedste ud af deres virksomheder.

Professionel Service og Assistance. Jeg er kun et telefonopkald væk.

Ring i dag på tlf.: 22 31 04 04

Jan H. Clausen

 

Læs mere på min hjemmeside: JHCrevision.dk