Lokal revisor i Holte løser besværlige opgaver

Kom og få fjernet de besværlige opgaver og få ro i sindet

Mindre virksomheder

Besværlige opgaver fjernes. JHCrevision er et mindre lokalt revisionsfirma med base i Holte. Jeg er din lokale revisor i Holte, Birkerød og Rudersdal samt resten af hovedstadsområdet.

Jeg besøger gerne din virksomhed

men primært foregår bogføring, momsregnskaber og årsafslutning af vores kunders regnskaber på mit kontor i Holte. Møder med revisor afholdes enten i virksomheden eller på mit kontor.

Klar til at starte?

Med mine mere end 30 års erfaring arbejder jeg direkte med at assistere indehavere og mindre virksomheder i mange forskellige brancher til at få det bedste ud af deres virksomheder. Jeg er kun et telefonopkald væk.

Få mere at vide

Få styr på din selvangivelse

Kan du lave din udvidede selvangivelse? Det er en stor risiko for, at du snyder dig selv for fradrag eller SKAT for penge – og begge dele kan blive rigtig dyrt. Det er vigtigt at have styr på fordelene ved kapitalafkast ordningen og virksomheds skatteordningen (VSO).

Tal med en revisor i dag

Mere end 30 års erfaring

Online løsning

For kunder der ønsker dette tilbyder jeg en sikker online løsning, hvor såvel kunden som jeg løbende har adgang til alle data i bogholderiet. Når jeg har behov for bilagsmateriale i løbet af året kan dette ofte løses ved at enkelte bilag scannes eller nemt og hurtigt sendes som et foto.

Blandt de bedste

Jeg Tilbyder Professionel Service og Assistance

Lokal revisor i Holte. Jeg er revisor og tilbyder ekspertviden samt moms- og skatterådgivning til mindre og små virksomheder og deres indehavere.

 

Jeg fokuserer på mine kunders behov og er med til at sikre at deres virksomheder får de bedst mulige resultater. Hos mig får du en solid revisor til at varetage dit regnskab professionelt og bliver behandlet med respekt.

Professionel assistance

ERFAREN INDEHAVER

Jan H. Clausen

Jan H. Clausen

Revisor

Resume

Ansat og uddannet hos statsautoriseret revisionsvirksomhed gennem 12 år, og derefter indehaver af egen selvstændig virksomhed:  JHCrevision.

Jeg oprettede min virksomhed i 1986. I årene 1986 til 2013 ledede jeg virksomheden som registeret revisor. Jeg deponerede min registrering i 2013 og driver fortsat virksomheden.

Medlem af:

Danske Revisorer FSR

Send besked

12 + 11 =

Besøg

ADRESSE

Kongevejen 511, 2840 Holte

Ring

TELEFON

Phone: +45  22 31 04 04

Hvornår

KONTOR TID

Mandag-Fredag: Efter aftale (10-17)