Har du styr på din selvangivelse

Selvangivelser udfyldes. Fjern de besværlige opgaver og få ro i sindet

Har du styr på din selvangivelse?

Selvangivelser udfyldes

Kan du selv lave din udvidede selvangivelse?

også for A/S og ApS?

 

Hvis du ikke har styr på din selvangivelse, er det på høje tid at hive fat i en revisor.

Bliv sikker på at du udnytter eventuelle fordele i kapitalafkast-ordningen eller virksomheds-skatteordningen (VSO).

Der er stor risiko for, at du snyder dig selv for fradrag eller SKAT for penge – og begge dele kan blive rigtig dyrt.

Straks du får skats servicebrev / oplysningsbrev bør du kontakte en revisor og få lavet en gennemgang af din årsopgørelse. Jeg sikrer at dit årsregnskab og årsopgørelse er korrekt.

 

Klar til at starte?

Med mine mere end 30 års erfaring arbejder jeg direkte med at assistere indehavere og mindre virksomheder i mange forskellige brancher til at få det bedste ud af deres virksomheder. Jeg er kun et telefonopkald væk.

Revisor Jan H. Clausen. Lokal revisor i Holte og hele Storkøbenhavn. Jeg er revisor og tilbyder ekspertviden samt moms- og skatterådgivning til mindre og små virksomheder og deres indehavere. Jeg fokuserer på mine kunders behov og er med til at sikre at deres virksomheder får de bedst mulige resultater. Hos mig får du en solid og erfaren revisor til at varetage dit regnskab professionelt og bliver behandlet med respekt.

Har du styr på dine selvangivelser for 2022?

Gælder det også for A/S og ApS?

Fristen for indsendelse af selvangivelsen for regnskabsår 2022 er den 1. juli 2023.

Herefter skattetillæg på kr. 200,- pr. dag.

Hurtig hjælp er dobbelt hjælp,

og ofte klares den løbende kontakt på telefonen med supplerende mails. Telefonisk kontakt er hurtig og uformel assistance med en løsning her og nu.

Få styr på din selvangivelse

Fristen for indsendelse af din personligeselvangivelse for regnskabsår 2022 er den 1. juli 2023! Har du selv lavet din udvidede selvangivelse? Det er en stor risiko for, at du snyder dig selv for fradrag eller SKAT for penge – og begge dele kan blive rigtig dyrt. Det er vigtigt at have styr på fordelene ved kapitalafkast-ordningen og virksomheds-skatteordningen (VSO).

Ring straks og hør mere: +45 22 31 04 04

Gå til forside:

KLIK HER->  jhcrevision.dk

 

Mere end 30 års erfaring
Blandt de bedste
Jeg Tilbyder Professionel Service og Assistance

Jeg arbejder med indehavere og direktører i mindre virksomheder i mange forskellige brancher. Med mine over 30 års erfaring er jeg i stand til at hjælpe iværksættere og firmaer i næsten alle typer virksomheder.

 

Jeg har stor praktisk erfaring med Årsregnskaber, Momsregnskaber, Skatteregnskaber og Rådgivning inden for en lang række brancher. Kontakt mig idag og hør hvordan jeg kan hjælpe.

Professionel assistance

ERFAREN INDEHAVER

Jan H. Clausen

Jan H. Clausen

Revisor

Resume

Ansat og uddannet hos statsautoriseret revisionsvirksomhed gennem 12 år, og derefter indehaver af egen selvstændig virksomhed:  JHCrevision.

Jeg oprettede min virksomhed i 1986. I årene 1986 til 2013 ledede jeg virksomheden som registeret revisor. Jeg deponerede min registrering i 2013 og driver fortsat virksomheden.

Medlem af:

Danske Revisorer FSR

Send besked

14 + 14 =

Besøg

ADRESSE

Kongevejen 511, 2840 Holte

Ring

TELEFON

Phone: +45  22 31 04 04

Hvornår

KONTOR TID

Mandag-Fredag: Efter aftale (10-17)