Rådgivning:

Rådgivning af iværksættere, mindre erhvervsvirksomheder samt anparts- og aktieselskaber, herunder skatte- og økonomisk rådgivning. Vær sikker på at alle regler overholdes og alle muligheder udnyttes. Du kan altid sparre med din egen rådgiver både inden du starter projekter og hvis det ikke lige kører som forventet.

Årsregnskaber:

Jeg udarbejder årsregnskaber for erhvervsvirksomheder. Både personligt ejede og IVS samt anparts- og aktieselskaber.

 

Skat og selvangivelser:

Jeg yder rådgivning omkring skat og moms samt udarbejdelse af selvangivelser for alle typer erhvervsvirksomheder. Stor erfaring med både personlige og selskabsselvangivelser. Få hjælp til brug af kapitalafkast-ordningen eller virksomhedsskatte-ordningen.

 

Moms og bogføring:

Assistance med moms- og bogføring. Jeg kan også forestå aftalte dele af eller hele bogføringen for din erhvervsvirksomhed. Du kan få hjælp hvor der er behov herfor. Jeg kan hjælpe med at optimere dine rutiner og daglige opgaver. Og hvis du er kommet bagud kan jeg hjælpe med ajourføring af dit bogholderi. Med et måneds/kvartals check eller regnskabsmøde holder du fingeren på pulsen. Ofte kan det klares ganske hurtigt via telefonen.

 

Revisor Jan H. Clausen Lokal revisor i Holte yder rådgivning om bogføring, regnskaber, moms og selvangivelser

Jeg er revisor og tilbyder ekspertviden samt moms- og skatterådgivning til mindre og små virksomheder og deres indehavere. Jeg fokuserer på mine kunders behov og er med til at sikre at deres virksomheder får de bedst mulige resultater.

Du kan få hjælp til afstemning af dit bogholderi. Assistance med momsangivelser. Udarbejdelse af årsregnskab for 2019 og hjælp med udfyldelse af selvangivelse.

Jeg assisterer dig med udarbejdelse af virksomhedens årsregnskab eller forestår udarbejdelse af årsregnskaber for virksomheder. Det gælder både dit personligt ejede enkeltmandsvirksomhed og dit selskab. (aktieselskaber, anpartsselskaber og iværksætterselskaber (IVS).

  • Få hjælp hvis det er gået galt.
  • Få hjælp til ajourføring af forsømte bogholderier og forsømte regnskaber.
  • Det behøver ikke at være dyrt.
  • Jeg udfører alle opgaver med største omhu og til fornuftige priser (Enten efter timeforbrug eller fast honorar).

Har du lyst til at arbejde med mig?

Jeg giver dig tryghed for at dit regnskab er i orden.