Revisor Jan H. Clausen

Jeg fjerner de besværlige opgaver og giver dig ro i sindet

Rådgivning

Rådgivning af iværksættere, mindre erhvervsvirksomheder, anpartsselskaber og aktieselskaber, herunder skatte- og økonomisk rådgivning.

Vær sikker på at alle regler overholdes og alle muligheder udnyttes.

Du kan altid sparre med din egen revisor både inden du starter projekter og hvis det ikke lige kører som forventet.

 

Få mere at vide

Mere end 30 års erfaring med assistance til virksomheder og indehavere

Jeg yder resultat orienteret assistance med:

  • Årsregnskaber
  • Momsregnskab
  • Selvangivelser
  • Bogføring
  • Rådgivning
  • Skat

Tal med en revisor i dag

Klar til at starte?

Med mine mere end 30 års erfaring arbejder jeg direkte med at assistere indehavere og mindre virksomheder i mange forskellige brancher til at få det bedste ud af deres virksomheder. Jeg er kun et telefonopkald væk.

Mere end 30 års erfaring
Kuglerammen var starten

Årsregnskaber

Jeg udarbejder årsregnskaber for erhvervs virksomheder. Både personligt ejede, IVS, anpartsselskaber og aktieselskaber.

Banken

Selvangivelser og skat

Jeg yder rådgivning omkring skat og moms samt udarbejdelse af selvangivelser for alle typer erhvervs virksomheder. Stor erfaring med både personlige og selskabs- selvangivelser. Få hjælp til brug af kapitalafkast-ordningen eller virksomhedsskatte-ordningen.

Mange papirer

Rådgivning

Revisor Jan H. Clausen Lokal revisor i Holte yder rådgivning om bogføring, regnskaber, moms og selvangivelser

Jeg er revisor og tilbyder ekspertviden samt moms- og skatterådgivning til mindre og små virksomheder og deres indehavere. Jeg fokuserer på mine kunders behov og er med til at sikre at deres virksomheder får de bedst mulige resultater.

Du kan få hjælp til afstemning af dit bogholderi. Assistance med momsangivelser. Udarbejdelse af årsregnskab for 2018 og hjælp med udfyldelse af selvangivelse.

Jeg assisterer dig med udarbejdelse af virksomhedens årsregnskab eller forestår udarbejdelse af årsregnskaber for virksomheder. Det gælder både dit personligt ejede enkeltmandsvirksomhed og dit selskab. (aktieselskaber, anpartsselskaber og iværksætterselskaber (IVS).

Plus minus dividere multiplikere

Moms og bogføring

Assistance med moms- og bogføring. Jeg kan også forestå aftalte dele af eller hele bogføringen for din erhvervsvirksomhed. Du kan få hjælp hvor der er behov herfor. Jeg kan hjælpe med at optimere dine rutiner og daglige opgaver. Og hvis du er kommet bagud kan jeg hjælpe med ajourføring af dit bogholderi. Med et måneds/kvartals check eller regnskabsmøde holder du fingeren på pulsen. Ofte kan det klares ganske hurtigt via telefonen.

Blandt de bedste
Jeg Tilbyder Professionel Service og Assistance

Jeg arbejder med indehavere og direktører i mindre virksomheder i mange forskellige brancher. Med mine over 30 års erfaring er jeg i stand til at hjælpe iværksættere og firmaer i næsten alle typer virksomheder.

 
Professionel assistance

ERFAREN INDEHAVER

Jan H. Clausen

Jan H. Clausen

Revisor

Resume

Ansat og uddannet hos statsautoriseret revisionsvirksomhed gennem 12 år, og derefter indehaver af egen selvstændig virksomhed:  JHCrevision.

Jeg oprettede min virksomhed i 1986. I årene 1986 til 2013 ledede jeg virksomheden som registeret revisor. Jeg deponerede min registrering i 2013 og driver fortsat virksomheden.

Medlem af:

Danske Revisorer FSR

Send besked

12 + 7 =

Besøg

ADRESSE

Kongevejen 511, 2840 Holte

Ring

TELEFON

Phone: +45  22 31 04 04

Hvornår

KONTOR TID

Mandag-Fredag: Efter aftale (10-17)